De praktijk

Foto praktijk De praktijk bestaat sinds 1988 en is gelegen te Gentbrugge. Sinds ongeveer 10 jaar werken we met 2 dierenartsen. Het voordeel van een samenwerking : een nog betere kwaliteit en service verlenen aan dier en eigenaar. Het is onmogelijk voor één persoon om zich op alle gebieden even sterk te kwalificeren. In een samenwerking kan iedere dierenarts echter zijn eigen interesses verder ontplooien. Ook aarzelen we niet om deskundigen van buiten de praktijk te raadplegen. Ons doel : een optimale diergeneeskundige zorg verlenen op maat van uw huisdier.

Wat kunnen we voor u doen?

Raadplegingen, huisbezoeken, jaarlijkse inentingen en gezondheidscontrole van uw hond, kat,fret of konijn, advies over de aankoop van een pup, kitten of ander huisdier, weke delen operaties (sterilisaties, castraties,...) en tandverzorgingen. Röntgenologisch en echografisch onderzoek behoren tot de standaard mogelijkheden. Evenals beschikken we over een bloedanalysetoestel, microscoop en centrifuge.

Indien uw dier ernstig ziek is, kan een hospitalisatie noodzakelijk zijn. Op die manier kunnen we uw dier de beste zorgen toedienen. Ook bij een operatie wordt uw dier soms gehospitaliseerd.

Voor gedragsconsultaties kan u terecht bij Dr. De Cock. Deze kunnen enkel na afspraak.